Huis
Tuin
Video

Snoeien zonder snoeren

Tuintips
Overal in de tuin werken zonder je druk te hoeven maken om een stopcontact in de buurt of knopen in het verlengsnoer? Kan prima, met het accutuingereedschap van GARDENA. Daarmee heb je nooit meer gedoe met snoeren.

Handig gereedschap

Of je nu wilt maaien, trimmen, snoeien of bladblazen: GARDENA heeft allerlei apparaten die op accu werken. Dat scheelt een hoop gedoe: je hoeft geen stopcontact in de buurt te hebben, je hebt altijd de beschikking over voldoende kracht en op één acculading heb je bijna altijd wel de klus geklaard. De Lithium-Ion accu’s hebben geen geheugenfunctie en zijn op elk moment klaar voor gebruik, ook als je het apparaat een paar maanden niet hebt gebruikt. Je hoeft daarnaast niet bang te zijn dat je per ongeluk het snoer door zaagt of knipt tijdens het snoeien. Plus: in vergelijking met tuingereedschap op benzine zijn deze apparaten stiller en milieuvriendelijker én vereisen ze veel minder onderhoud.

Samen één accu

Al het accugereedschap van GARDENA met hetzelfde voltage werkt bovendien met dezelfde accu. Het HeartBeat system heet dat. Als je al de beschikking hebt over een 18 Volt GARDENA Lithium-Ion accu, dan kan je er een 18 Volt apparaat bij kopen van hetzelfde merk, maar dan hoef je er geen accu bij te kopen. Beide apparaten werken dan namelijk op dezelfde. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het tweede apparaat met accu te kopen zodat je altijd een reserve accu voor handen hebt. Een handig systeem. 

18 of 40 Volt?

GARDENA verkoopt twee soorten accufamilies: 18 en 40 Volt. Welk voltage voor jou de beste keuze is, hangt af van de grootte van je tuin en de zwaarte van de klus. Voor kleine en middelgrote tuinen is het 18 Volt gereedschap de beste keuze. Lichtgewicht, ergonomisch, gebruiksvriendelijk en betrouwbaarheid zijn wat belangrijke voordelen. Heb je een grotere tuin waarvoor meer kracht vereist is? Dan is 40 Volt gereedschap de beste keuze. Deze accu biedt nog meer kracht waardoor dit gereedschap uitstekend geschikt is voor de zwaardere klussen. Als je toch een lichtere klus hebt en de looptijd van de accu wilt verlengen, dan schakel je de eco-mode in. 

Smart accu's 

Wist je dat er zelfs accu’s zijn waarvan je alle informatie kan zien op je smartphone of tablet? Koppel de gateway (los verkrijgbaar) aan de router, installeer de gratis GARDENA app en deze smart accu’s verschijnen op je display. In de app zie je hoe vol de accu nog zit, hoe lang het laden nog duurt en nog veel meer handige informatie. Deze speciale accu’s zijn los verkrijgbaar en maken het werken in de tuin nog gemakkelijker en plezieriger.

ID: 2321

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven