Huis
Tuin
Video

3 manieren om Pasen op afstand met elkaar te vieren

Pasen vieren tijdens quarantaine is natuurlijk niet het makkelijkste. Je wilt gezellig met je familie zijn maar dat is op dit moment natuurlijk niet altijd mogelijk. Het feestje afzeggen is ook zo zonde, dus wij hebben een aantal oplossingen bedacht om toch gezellig met z’n allen Pasen te kunnen vieren!

1. Videobellend eitjes zoeken en dineren

Eigenlijk is de grootste uitkomst voor dit probleem het videobellen. Kun je dit jaar geen eitjes voor je kleinkinderen verstoppen, of kunnen je kinderen niet langs bij opa en oma? Je kan videobellen om er toch gezellig bij te zijn. Zo mis je de leuke momenten niet en voelt het toch nog alsof je een beetje samen bent.  

Ook hoef je het paasontbijt/diner niet af te zeggen! Ieder aan zijn eigen gezellig gedekte tafel, en de telefoon kun je op Facetime of Skype zetten. Zo kun je toch nog gezellig samen dineren!

4 tips om je tuin optisch groter óf kleiner te laten lijken
Tuinieren

2. Spelletjes

Staat Pasen bij jou ook altijd in het teken van samenzijn en gezellige spelletjes doen? Dat kan dit jaar ook gewoon! Er zijn namelijk een aantal verschillende apps waarmee je spelletjes kunt spelen met je vrienden of familie op afstand. Benieuwd welke? Wij hebben de leukste spelletjes hier voor je op een rijtje gezet!

3. Filmavond op afstand

Wil je lekker rustig aan doen met Pasen? Dan is Netflix Party de juiste manier om jouw Pasen met vrienden of familie door te brengen! Een luie Netflix dag was nog nooit zo gezellig als nu! Er bestaat namelijk een site die ervoor zorgt dat je tegelijkertijd met je vrienden dezelfde film kunt kijken mét een chatbox erbij. Gezellig! Meer hierover lees je hier

Fotocredits:

Headerfoto: Sebastian Staines - Unsplash

Maxime Meijer
ID: 10325

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven