Huis
Tuin
Video

Last van acne? Misschien komt het door de droogtrommeldoekjes

Heb je last van acne en heb je alles al geprobeerd maar gaat het maar niet weg? Stop dan eens met het gebruiken van droogtrommeldoekjes! Ze ruiken heel lekker maar kunnen dus ook zorgen voor acne.

Geïrriteerde poriën

Wasverzachter en geparfumeerd wasmiddel kunnen je poriën irriteren en daardoor acne veroorzaken. Als je huid gevoelig is voor acne kun je dan ook het best ongeparfumeerd wasmiddel gebruiken en stoppen met wasverzachter. Maar dat is dus niet alles. Droogtrommeldoekjes kunnen ook heel goed de boosdoener zijn.

Een vettig laagje

Heb je wel eens gemerkt dat de doekjes vettig zijn als je ze in de trommel doet, en droog wanneer je ze er weer uithaalt? Dit komt doordat de doekjes het vettige laagje achter laten op je wasgoed. Dit vettige laagje kan je poriën gaan irriteren wanneer je de kleding aandoet. En dát kan voor acne zorgen.

Tóch kreukvrij wassen

Wil je stoppen met droogtrommeldoekjes maar wil je toch graag kreukvrij wassen? Lees dan deze tips voor een kreukvrije was zonder droogtrommeldoekjes!

Fotocredits
Headerfoto: Jenna Sue Desgin Co.

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4121

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven