Huis
Tuin
Video

Mind blown: zó kun je dus verse ananas eten zónder ‘m te schillen!

(Verse) ananas staat wat ons betreft in de top 3 van allerlekkerste fruitsoorten. Maar… als we alleen al denken aan het schillen van een ananas hebben we er al bijna geen zin meer in. En juist daarom waren we zo verbaasd toen we ontdekten dat je ananas dus ook veel makkelijker kunt eten, zónder ‘m te moeten schillen!

Het leven van een ananasliefhebber zal in ieder geval een stuk gemakkelijker zijn na het zien van deze tip

Zo eet je een ananas zonder ‘m te schillen

Wie had gedacht dat je een ananas ooit nog uit het vuistje kon eten. Lena Heady, beter bekend als Cersei Lannister uit Game of Thrones, deelde een video op Instagram waarin te zien is hoe ze een ananas eet zonder dat ze ‘m van tevoren heeft geschild.

View this post on Instagram

😱😱😱😱 #gamechanger

A post shared by Lena Headey (@iamlenaheadey) on

Uit het vuistje

Uiteraard is de oude methode natuurlijk het handigst wanneer je ananasblokjes door bijvoorbeeld een fruitsalade wil doen, maar wanneer je een ananas mee wil nemen voor een picknick, of gewoon uit het vuistje wil eten, dan is dit natuurlijk ideaal!

Hoe dan?

Hoe dit werkt? Waarschijnlijk is de kroon eraf gesneden, waarna je heel makkelijk blokje per blokje eraf kunt plukken. Het kan zijn dat het eerste blokje wat lastig gaat, maar daarna… easy!

Wist je trouwens dat je heel makkelijk zelf een ananasplant kunt kweken?
Namelijk zo! En dat ziet er niet alleen heel leuk uit, er gaan geruchten dat het ook nog eens heel goed zou werken tegen snurken!

Fotocredits
Headerfoto: Sumner Mahaffey - Unsplash

Marjolein Sintenie
ID: 7873

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven