Huis
Tuin
Video

Met deze truc krijg je je armband wél zelf om

Dit probleem kennen we allemaal wel. Je wilt je armband omdoen, maar elke keer als je hem bijna dicht kan doen, dan glijdt het uiteinde weer weg. Dan maar weer iemand om hulp vragen, of... je gebruikt een van deze trucjes en doet het gewoon zelf!

Zo, die zit vast

Je kunt meerdere voorwerpen gebruiken voor deze truc. Het allerleukste is dat je er sowieso al eentje in huis hebt. Een paperclip, veiligheidsspeld, plakband en elastiekje zijn allemaal geschikt voor deze truc. 

Pakken en plakken

Met het plakbandje kun je het uiteinde gewoon vastplakken, houd er wel rekening mee dat je niet over de opening waar het haakje in moet plakt! Met het elastiekje kun je het uiteinde vastklemmen. De veiligheidsspeld en paperclip kun je door de opening halen en vasthouden in je hand, hiervoor moet je wel een grote veiligheidsspeld hebben of een grote paperclip die je eventueel uit kunt vouwen.

Hoe de papercliptruc precies werkt wordt uitgelegd in onderstaand filmpje! Zit de opening nu op zijn plek? Dan kun je gemakkelijk je armband sluiten, zonder dat het uiteinde wegglijdt. 

Hé hé, als we dit toch eens eerder hadden geweten! 

Kom je er nog niet helemaal uit? Elke manier is voorgedaan in het onderstaande plaatje. Een armband omdoen was nog nooit zo makkelijk!

In de knoop

Zit je armband of ketting helemaal in de knop? Zo los je het op!

Fotocredits
Headerfoto: Etsy
Foto 1: Lucardi

Bron: Lucardi

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4031

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven