Huis
Tuin
Video

5 redenen waarom je altijd babydoekjes in huis zou moeten hebben

Als je kleine kinderen of een baby hebt, dan heb je waarschijnlijk ook babydoekjes in huis. Maar wist je dat het ook ontzettend handig is om deze in huis te halen als je geen jonge kinderen hebt? En wel om deze 5 redenen.

Haal die doekjes dus maar snel in huis, want ze komen zeker weten van pas in de volgende situaties! 

1. Voor in de auto

Een pak babydoekjes in de auto kan nooit kwaad. Als je met autopech langs de weg staat en onder de motorkap bezig bent, dan krijg je geheid vieze handen. Babydoekjes zijn daar de oplossing voor. Ook kun je met babydoekjes bijvoorbeeld je stuur of pook snel reinigen, of je handen schoonmaken als je iets hebt gegeten achter het stuur.

2. Voor je schoenen

Heb je een vlek op je witte sneakers? Dan kan een babydoekje daarbij helpen. Je kunt hiermee makkelijk de vlek verwijderen zonder ingewikkelde methodes of dure producten. Laat je schoenen na het reinigen nog even opdrogen en ze zijn weer als nieuw.

3. Kleding schoonmaken

Heb je geknoeid op je t-shirt? Ook dan zijn babydoekjes je redder in nood! Veeg met een droge tissue de viezigheid er voorzichtig af. Wrijf vervolgens met een babydoekje over de vlek en hij zal snel verdwijnen. Doe dit wel gelijk nadat je hebt geknoeid, zodat de vlek niet intrekt.

4. Schone schermen

Babydoekjes zijn ideaal om vette vlekken van schermen te verwijderen. Denk aan je telefoonscherm of het scherm van je laptop. Ook je toetsenbord kun je met de doekjes reinigen. Het is dus ook handig om een pak babydoekjes in je bureaula op werk te bewaren!

5. Oeps! Foutje

Heb je tijdens het verven van je haar per ongeluk verf geknoeid? Of ben je uitgeschoten met de zelfbruiner. Haal het dan weg met een babydoekje. Zorg wel dat je snel werkt, want anders droogt het op.

Julia van Rijn
ID: 8609

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven