Huis
Tuin
Video

Beslagen autoruiten? Met deze tip rij je in de ochtend zo weg

Wanneer je in de winter de verwarming van je auto aanzet, zul je al snel merken dat je autoruiten beslaan. Je ziet helemaal niks meer en het is heel gevaarlijk om dan weg te rijden. Gelukkig weten wij een héél handig trucje om dit op te lossen.

Je kunt met je  handen of een oude doek over je ruit wrijven, maar het nadeel is dat dit alleen maar vette strepen op levert. Gelukkig bestaan er wel speciale sprays en zeemlappen die zorgen dat er geen strepen achterblijven op je ruit. Prima oplossingen, maar het kan een stuk goedkoper en simpeler.

De aardappel

Pak er een aardappel bij! Jawel, zeker de moeite waard om te proberen. Snij de aardappel door midden en wrijf met de sappige kant over de binnenkant van je ruit. Daarna wrijf je met een schone, droge doek de overgebleven strepen van je ruit. Je zult zien dat je de volgende ochtend geen beslagen ruiten hebt wanneer je de verwarming weer op volle kracht aanzet.

Fotocredits
Headerfoto: Pixabay

Tekst
Annemiek Lenting

ID: 3611

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven