Huis
Tuin
Video

Door weer en wind: dit is de beste stormparaplu

Helaas is het in ons kleine kikkerlandje niet altijd stralend weer. Geregeld is er buiten een hoop natuurgeweld: regen, hagel, storm… de komst van de stormparaplu kwam dan ook als geroepen. Dit is de beste stormparaplu en hij houdt je altijd droog.

Testpanel

Televisieprogramma Kassa heeft een test voor zes verschillende stormparaplu’s gehouden. Zowel drie ‘stormchasers’, mensen die stormen achternajagen om foto’s te maken, als een expert van de Design Academy beoordeelden de paraplu’s.

Criteria

De stormparaplu’s werden beoordeeld op gebruiksvriendelijkheid, waterdichtheid, veiligheid, duurzaamheid en op windbestendigheid. De paraplu’s werden onder andere onderworpen aan een orkaansimulator met windkracht 12 (130 km/u).

De grote winnaar

Uit de test van Kassa kwam als grote winnaar een stormparaplu van de ANWB (‘Stormparaplu Groot Human Nature/ANWB’). Met een mooie 8,2 als beoordeling is deze paraplu ‘makkelijk te hanteren in de wind’. Ook beschermt hij goed tegen de regen en heeft hij een goede grip.

Online verkrijgbaar

Je kunt de stormparaplu gewoon online aanschaffen. Ben je lid van ANWB? Dan haal je deze topper al voor €26,99 in huis. Niet-leden betalen €34,99. En: hij is ook nog eens in allerlei mooie kleuren verkrijgbaar.

Na regen komt… beslagen ruiten
Zo kom je er makkelijk vanaf.  

Fotocredits
Headerfoto: Erik Witsoe – Unsplash

Bron: Kassa

Christa Koeyvoets
ID: 7908

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven