Huis
Tuin
Video

Geweldig of onzin? Er bestaat nu ook bier speciaal voor je hond!

Niet alleen jij kan aan het eind van je zware werkdag genieten van een ijskoud biertje, ook je hond kan vanaf nu lekker met je mee vrijmibo-en (of woemibo-en, wat jij wil!). Want… er is nu een speciaal hondenbiertje op de markt gebracht!

Megan en Steve Long, een Amerikaans koppel, vonden dat honden ook recht hebben op een lekker koud, verfrissend biertje. Een non-alcoholische variant, speciaal voor de viervoeters welteverstaan. Daarom brachten ze ‘Good Boy Dog Beer’ op de markt.

good boy dog

Van IPA tot Malt

En denk maar niet dat het bij een basic pilsje blijft, want ze hebben een hele collectie uitgebracht. Van ‘IPA lot in the Yard’ (ha! Snap je ‘m?!) tot ‘Mailman Malt Licker’ en ‘Session… Squirrel!’.

Spijsverteringsproblemen

Het koppel bedacht het hondenbiertje toen hun negen jaar oude hond, Rocky, spijsverteringsproblemen kreeg. “We moesten hem de vitaminen en proteïnen geven die hij nodig had, maar dan in vloeibare vorm” legt Megan uit in de onderstaande video. Daaruit voort kwam het Good Boy hondenbiertje.

Gezond én lekker (voor honden dan…)

Het biertje is er in vier verschillende smaken waar honden gek op zijn, namelijk: kip, varken, groente en pinda. De drankjes zijn gemaakt met proteïnen en vitaminen en natuurlijk zonder alcohol. Daarnaast zijn de drankjes in eerste instantie bedoeld voor honden met spijsverteringsproblemen, maar de drankjes zijn daarnaast ook gewoon een lekkere traktatie voor de trouwe viervoeters. Zo is de Mailman Malt Licker gemaakt met kip, kurkuma, gember, sinaasappel, wortel, basilicum, koriander, venkel en gefilterd water.

En of wij het ook kunnen drinken? Ja hoor, het kan zeker. Maar zelf raadt ze toch echt een normaal mensenbiertje aan, omdat dat toch net even lekkerder is voor ons.

En bij een drankje, hoort natuurlijk ook een hapje...
Maar houd het dan wel bij eten dat geschikt is voor honden, en niet een van deze giftige voedingsmiddelen... 

Fotocredits
Headerfoto: Pixabay

Bron: Hood Housekeeping

Marjolein Sintenie
ID: 7975

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven