Huis
Tuin
Video

Yes! Na de wijnhouder bestaat er nu ook een bierblikhouder voor in de douche!

Borrelen tijdens het douchen, wie wil dat nou niet? Eerder kon je al een wijnglashouder scoren, maar nu bestaat er ook een houder voor de bierliefhebbers onder ons!

Onlangs vertelden we je al over de briljante uitvinding van wijnglashouders voor in de douche. Drink je toch liever een biertje tijdens het douchen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Sudski heeft nu ook een bierblikhouder op de markt gebracht! 

bierblikhouder

De bierblikhouder is van siliconen en blijft op elk glad object plakken. Op je betegelde douchewand, maar ook op glazen wanden en spiegels. Daarnaast hangt ‘ie dus stevig genoeg om een vol blikje bier te ‘parkeren’.

bierblikhouder

Lekker fris(drank)

De siliconen houders zijn oorspronkelijk bedoeld voor bierblikjes, maar uiteraard past ook elk ander blikje hier in. Of dat nu bier, cola of kokoswater is, dat maakt niet uit! Daarnaast kan de houder natuurlijk ook ontzettend handig zijn om je douchegel, scheerschuim of shampoo in te bewaren!

Hebben?

Zie jij het al helemaal voor je? De Sudski blikhouders zijn onder andere te koop bij Urban Outfitters voor €16 in de kleuren blauw en grijs.

Muziekje erbij?

Mis je nu alleen nog de muziek? Dan bestaat er ook een variant waar ook nog eens een speaker in zit gebouwd

Marjolein Sintenie
ID: 9442

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven