Huis
Tuin
Video

Zo maak je je broodrooster schoon

Een broodrooster schoonmaken is misschien een klusje waar je niet heel vaak aan denkt. Toch blijven er altijd broodkruimels achter, wat natuurlijk niet zo fris is. Maar hoe krijg je deze eruit?

Je kunt natuurlijk je broodrooster ondersteboven houden en de kruimels eruit proberen te schudden. Hoewel er dan wel wat uitkomt, blijft er nog nog veel achter. Zo krijg je dit eruit.

Hoe maak je je broodrooster schoon?

Dit wist je misschien nog niet, maar als je een nieuwer broodrooster hebt zit er gewoon een uitschuifbaar ladetje onderin! Als je deze opentrekt liggen daar alle kruimels in die je vervolgens gemakkelijk kunt verwijderen. Makkelijker kan bijna niet.

Oude broodroosters

Heb je een gedateerd broodrooster? Dan zit er misschien niet zo’n uitschuifbare lade in. Dan kun je met een droge tandenborstel de kruimels eruit vissen terwijl je het broodrooster ondersteboven houdt. Zorg er uiteraard wel voor dat hij niet met de stekker in het stopcontact zit. Daarnaast moet je opletten dat er geen vocht in de broodrooster komt. 

Er zijn meer dingen in de keuken die best moeilijk schoon te maken zijn, bijvoorbeeld de oven. Maar... op deze manier maak je hem razendsnel schoon. 

Fotocredits
Headerfoto: Cord Media Stuttgart - Pixabay

Julia van Rijn
ID: 7917

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven