Huis
Tuin
Video

Deze 3 plekken in huis vergeet je vaak te stofzuigen

Is het weer tijd om te stofzuigen? Doe het dan écht goed en vergeet deze plekjes niet. Want als je het dan toch moet doen, doe het dan gelijk goed!

1. De prullenbak

Ja, je prullenbak! Je verwisselt regelmatig de vuilniszak die erin zit, maar maak hem ook eens schoon! Haal een doekje over de vuilnisbak én zuig de kruimels in de bak eens op. Zelfs als je netjes een vuilniszak gebruikt, liggen er op een magische wijze altijd weer kruimels op de bodem van de bak. Deze trekken bacteriën aan en zo kan je vuilnisbak aardig vies worden.

2. Onder de bank

En dan bedoelen we helemaal onder de bank. Stof kan zich al snel opstapelen onder de bank, zeker in de hoekjes waar je nooit komt. Ga er dus eens helemaal voor en maak elk hoekje en gaatje stofvrij!

Nu je toch bezig bent, vergeet dan ook niet om de ruimte achter de tv-kast en onder het bed stofvrij te maken.

3. Het matras

Je hoort het goed, je matras! Het klinkt gek, maar het is toch wel nodig om dit regelmatig te doen. Waarom? Wij leggen het je uit.

Bah, geen zin

Je bent niet de enige! Wist je dat veel mensen een hekel hebben aan stofzuigen? Samen met deze taken is stofzuigen één van de meest gehate taken in het huishouden.

Fotocredits
Headerfoto: Jarmoluk - Pixabay

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4075

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven