Huis
Tuin
Video

3 verrassende dingen die je kunt doen met een kledingroller

Kledingrollers zijn hartstikke handig om pluisjes van je kleding te verwijderen. Maar wist je dat deze tool voor nog veel meer dingen kunt gebruiken? Voor deze drie verrassende dingen is deze roller nog meer handig.

Kledingrollers zijn handig en ook nog eens voordelig. De meeste varianten kosten nog geen euro, waardoor je er meerdere in kunt slaan. Zo kun je er altijd een meenemen in je tas.

1. Je handtas schoonmaken

Heb je ook altijd allemaal losse kruimeltjes en viezigheid in je tas? Met een kledingroller krijg je deze gemakkelijk schoon. Leeg je tas en haal vervolgens de roller erdoorheen. Alle kruimels blijven plakken en je tas is weer als nieuw.

2. Losse hondenharen

Om te voorkomen dat er overal losse hondenharen rondvliegen, kun je een kledingroller over je hond halen. Rol voorzichtig met de roller over zijn of haar vacht, en haal zo gemakkelijk losse haren weg. Ook leuk: je hond vindt dit ook nog eens hartstikke fijn.

3. Scherven opruimen

Heb je een glas laten vallen? De grote stukken kun je makkelijk met de hand oppakken, maar de minuscule deeltjes krijg je toch minder makkelijk weg. Rol daarom even met de kledingroller over de vloer om de kleinste scherven op de rapen.

Heb je toch geen kledingroller bij de hand? Je kunt je kleding ook op een andere manier pluis- en stofvrij krijgen.

Fotocredits
Headerfoto: IKEA

Bron: Libelle

Julia van Rijn
ID: 7907

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven