Huis
Tuin
Video

Wat drink jij 's ochtends? Met dit drankje kun je je dag het beste beginnen

Het is tijd voor wat anders dan je gebruikelijke kop koffie of thee in de ochtend. Met deze simpele ingrediënten geef je je lichaam een boost.

Je hoeft geen vaarwel te zeggen naar je gebruikelijke warme drankje in de morgen. Voor dit wonderdrankje heb je namelijk warm water nodig met wat honing en een scheutje citroensap. Vind je het zo niet zo lekker? Dan kun je er ook een zakje thee bij doen!

Extra bescherming

De mix van het warme water met honing en citroen doet veel goeds voor je. Je krijgt door het drankje een boost van energie en de honing zorgt voor wat extra antioxidanten. Hierdoor word je ook nog eens beschermd tegen ziektes.

Een zachte keel

Daarnaast stimuleren de ingrediënten de aanmaak van collageen. Hierdoor krijg je een strakkere huid en heb je minder last van rimpels. Maar het is niet alleen goed voor je huid. Ook kan het drankje helpen tegen verkoudheid. Het warme water en de honing verzachten namelijk je keel. Dat is hartstikke fijn als je veel moet hoesten. 

Geen opgeblazen gevoel

Last but not least, het drankje werkt ook nog eens reinigend voor de dikke darm en neutraliseert lichaamsgassen. Dus het helpt ook tegen een opgeblazen gevoel. Nou, wij weten wel wat wij voortaan drinken bij het ontbijt!

Meer citroen

Citroen is niet alleen top voor in je drankje. Lees hier waar citroen nog meer handig voor is.

Fotocredits
Headerfoto: Anda Ambrosini - Unsplash

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4169

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven