Huis
Tuin
Video

Met dít stuk fruit maak je je badkuip in een paar minuten blinkend schoon

De badkamer schoonmaken is voor niemand echt een pretje. Helemaal niet als je die hardnekkige vlekken in de badkuip maar schoon weet te krijgen. Met dít stuk fruit en de juiste aanpak wordt het vanaf nu een appeltje-eitje.

Met één stuk fruit maak je de badkuip namelijk in no-time weer schoon. Het enige wat je nodig hebt is een grapefruit en wat zout. Oh, wat spierkracht zou trouwens ook wel handig zijn.

Stap 1

Pak een grapfruit en 100 gram zout. Gebruik voor hardnekkige vlekken een grove soort zout, zoals zeezout. Dan gaat de aanslag er iets sneller en makkelijker weg.

Stap 2

Snijd één grapefruit horizontaal doormidden en bestrooi het vruchtvlees van de beide helften met het zout en zorg dat er een royale laag zout op ligt.

Stap 3

Maak de hele badkuip nat met de douchekop en strooi het overige zout door het hele bad.

Stap 4

Scrub met een helft van de grapefruit over het oppervlak van de badkuip en met name de vlekken. Zorg dat je tijdens het schrobben ook in de grapfruit knijpt zodat het sap eruit komt. Herhaal dit ook met de andere helft van het fruitstuk tot je het hele bad heb schoongemaakt.

Stap 5

Spoel de badkuip goed na met lauwwarm water en je bent klaar. Bovendien ruikt je badkamer nu ook heerlijk fris naar de citrusgeur van de grapfruit.

Citroen

Naast de grapefruit, kun je ook de citroen heel goed gebruiken tijdens het schoonmaken. In no time worden de meest vieze dingen schoon én het natuurlijke schoonmaakmiddel zorgt voor een frisse geur. Voor de schoonmaak van deze 6 dingen pak je er trouwens een andere citrusvrucht bij.

Tekst
Demi Schoenmakers  

Bron: Flaironline.nl

ID: 4501

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven