Huis
Tuin
Video

Zo krijg je het gaas van je witte sneakers weer helemaal schoon

Zijn je favoriete sneakers smerig? En krijg je de viezigheid niet meer uit het witte gaas? Geen paniek. Je krijgt deze sneakers zo weer schoon met deze middeltjes die je gewoon in huis hebt.

Wat heb je nodig?

  • Tandenborstel
  • Wasmiddel 
  • Bakje
  • Plantenspuit
  • Citroenzuur
  • Azijn

Stap 1

Maak een sopje met warm water en een klein beetje wasmiddel. Even roeren en je mengsel is klaar. Doe dit mengsel op een tandenborstel en ga hiermee over het gaas heen. Het grootste vuil zal zo verdwijnen. 

Stap 2

Om de sneaker nog wat schoner te maken, maak je een sopje van citroenzuur en azijn. Doe dit mengsel in een plantenspuit en schud het even goed door elkaar.

Stap 3

Spray je schoenen in met het mengsel en laat ze buiten minimaal een half uur in de zon drogen. Gebruik dit trucje dus wel op een zonnige dag. Zijn je schoenen nog niet helemaal schoon? Spray ze dan nog wat vaker in en laat ze daarna goed opdrogen. Als ze helemaal goed zijn opgedroogd, zul je zien dat de azijngeur langzaam verdwijnt. Nu kun je weer lekker vooruit met je stralend witte schoenen!

Fotocredits:

Headerfoto: Joseph Barrientos -Unsplash

Bron: YouTube-kanaal Handig

Julia Dilissen
ID: 9082

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven