Huis
Tuin
Video

Geen paniek: zo verwijder je kringen van je tafelblad

Een kopje thee of een glas rode wijn zonder onderzetter op je prachtige tafel. Daar kunnen lelijke kringen door achterblijven. Zonde, maar geen paniek. Met deze trucjes heb je de kringen zo weer weggepoetst van je tafel.

Strijkijzer

Heb je lichte kringen op je donkere tafel? Geen nood, met een strijkijzer heb je ze zo weg. Gebruik een katoenen keukendoek en leg deze op de kring. Vervolgens strijk je hier ongeveer een halve minuut overheen met een niet al te heet strijkijzer. De condens die ontstaat onder het laken laten de kring verdampen.

Föhn

Een soort gelijke methode is je vlek verwijderen met een föhn. Pak een badhanddoek en leg deze op de kring. Vervolgens föhn je hier overheen tot dat de kring weg is.

Mayonaise

Heb je juist een donkere kring op je tafel? Dan is mayonaise de onverwachte oplossing. Doe een klodder mayonaise op een doekje en wrijf hier voorzichtig mee over de vlek. De vette mayonaise trekt het vocht van de kring uit de tafel.

Bronvemelding

Headerfoto: Rawpixels - Unsplash

ID: 3079

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven