Huis
Tuin
Video

Een glanzende spiegel zonder strepen? Zo doe je dat!

Een glanzende spiegel zónder strepen of lelijke waas, dat willen we natuurlijk allemaal wel. Maar in de praktijk zitten er altijd wel stofjes, vetvlekken of een witte waas op. En maak je ‘m schoon, dan blijven er toch altijd weer van die lelijke strepen achter. Tot vandaag! Want met deze tips glanst ‘ie weer als nieuw!

Witte waas

Maak je de spiegel niet op de juiste manier schoon, dan kan er een vieze vettige waas over de spiegel komen. En dat wil je niet! Denk maar niet dat elk schoonmaakmiddeltje hier tegen helpt, want bij sommige middeltjes maak je het juist alleen maar erger. Hoe je dit er wel afkrijgt? Zo!

Spiegel schoonmaken

Eigenlijk hoor je met je spiegel hetzelfde om te gaan als met je ramen. Zo dus! Het beste kun je te werk gaan met een sopje met heet water met wat afwasmiddel. En dan komt de grote truc: neem je spiegel af met een microvezeldoekje. Op deze manier maak je je spiegel blinkend schoon.

Ontdek je toch nog strepen, vlekken of druppels? Kijk dan nog even naar de volgende tip.

Pak de krant er bij

Nee je bent nog niet klaar, maar toch mag je er een krantje bij pakken. Niet om te lezen, maar om mee schoon te maken. Maak van de krant een natte prop en haal de laatste strepen weg met de natte krantenprop. Nu is je spiegel pas écht blinkend schoon!

Fotocredits
Headerfoto: Getty Images

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3471

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven