Huis
Tuin
Video

Wow! Hier kun je haarlak dus allemaal voor gebruiken

Haarlak is bedoeld om je haar in model te houden, dat mag wel duidelijk zijn! Maar wist je dat je het voor nog veel meer dingen kunt gebruiken?!

Mocht je ooit op een verdwaalde bus haarlak stuiten die je toch nooit gebruikt, gooi die dan zeker niet weg! Want ook al gebruik je ‘m misschien nooit voor je haren, de spuitbus is zeker wel handig in de volgende 4 gevallen:

1. Fix je rits

Gaat je gulp steeds maar vanzelf open? Gênant! Gelukkig is dit gemakkelijk te verhelpen door wat haarlak op de tandjes van de rits te sprayen. Daarna zal je ritssluiting niet meer vanzelf naar beneden zakken.

2. Voorkomen dat de ladder in je panty groter wordt

Oeps! Kleine ladder in je panty? Wellicht ken je dan wel de truc waarbij je er nagellak op stipt om te voorkomen dat de ladder groter wordt. Heb je even geen kleurloze nagellak bij de hand, dan kun je ook prima haarlak gebruiken. Gewoon even op de ladder spuiten en je bent al klaar. Hij zal voorlopig in ieder geval niet verder scheuren.

3. Stof van kleding verwijderen

Om stof van je kleding te verwijderen gebruiken we vaak een kledingroller. Maar… haarlak werkt dus ook! Het enige wat je hoeft te doen is wat lak op een oude lap te sprayen en dit over je kleding te wrijven. Bye bye stof!

Ga je je huis afstoffen in plaats van je kleding?
Let dan even op, want dit is de meest gemaakte fout.

Fotocredits
Headerfoto: Pexels

Tekst
Marjolein Sintenie

Bron: Margriet

ID: 4329

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven