Huis
Tuin
Video

Dit is het meest vieze item voor je haar in de badkamer (en zo maak je het schoon!)

We weten allemaal dat make-up en haarproducten niet altijd even hygiënisch zijn. Lang niet iedereen wast z’n kwasten en sponsjes vaak genoeg. Maar wist je dat er een item is dat nog véél viezer is?

De allervieste items blijken je haartangen te zijn! Je krul- of stijltang bevatten bij regelmatig gebruik veel bacteriën en zijn dus nodig toe aan een schoonmaakbeurt

Viezigheid

Als je je haartangen regelmatig gebruikt, hopen er steeds meer haarproducten in op. Haarlak, hittebeschermer, mousse et cetera. Het blijft allemaal hangen in je stijltang. Ook het vet van je haar zelf blijft erin achter. Je merkt dit aan een branderige geur als je tang warm is. Dit zijn al deze producten die aan het verbranden zijn.

Schoonmaken

Om deze viezigheid te verwijderen moet je je stijl- of krultang regelmatig reinigen. Zorg er als eerste voor dat de tang niet in het stopcontact zit . Was hem vervolgens af met wat water en zeep. Het hardnekkige vuil kun je daarna verwijderen met wat alcohol of baking soda. Zo zorg je ervoor dat je tang, en dus ook je haar, weer schoon worden.

Nog meer baking soda in huis? Dit kun je er nog meer mee doen.

Fotocredits
Headerfoto: Shari Sirotnak - Unsplash 

Tekst
Julia van Rijn

Bron: Margriet

ID: 4366

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven