Huis
Tuin
Video

Grote kans dat je ijsblokzakjes al je hele leven verkeerd gebruikt!

We hebben weer een lifehack voor je! Grote kans dat jij ook wel eens hebt staan tobben met ijsblokzakjes om het ijs eruit te krijgen. Dit is dus de manier om dat te doen!

Met moeite

Om ijsblokjes te maken heb je een beeje doorzettingsvermogen nodig. Eerst moet je het in zo’n plastic zak gieten en die netjes dicht proberen te krijgen. Wanneer ze in de vriezer zijn geweest, heb je zo’n icepack van twintig ijsblokjes die je een voor een door het plastic moet duwen. Vervolgens duw je te hard en schieten ze de keuken door. Oeps!

Redactie favoriet: Marseillezeep is hét schoonmaakmiddel dat je in huis moet hebben!
Huishouden

Hoe het werkt

Nu duikt er ineens een video op waarin voorgedaan wordt hoe je zo’n zak dus wél effectief openmaakt. Hierin trekt een persoon de middennaden van het zakje los, waardoor alle blokjes bij elkaar in het zakje vallen. Wist jij dit? Grote kans dat je het al je hele leven 'verkeerd' doet! 

Aangezien het moeilijk te omschrijven is en makkelijk te laten zien, kun je de video zelf bekijken! Voortaan schieten er geen ijsblokjes meer door jouw keuken!

Fotocredits:

Headerfoto: Bru-nO - Pixabay

Esmée Duindam
ID: 10185

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven