Huis
Tuin
Video

Zó maak je je huis lenteklaar

Wanneer de lente voor de deur staat, is het natuurlijk ook tijd om je huis eens een goede opfrisbeurt te geven. Hoe je dat het best aanpakt, leggen we je uit.

Handen uit de mouwen

Het is misschien niet voor iederen even leuk, maar het hoort er toch echt bij: de grote voorjaarsschoonmaak. Gebruik bijvoorbeeld dit handige stappenplan  dat we voor je hebben gemaakt. Zo ben je veel effectiever en is het zware werk dus zo voorbij. 

Subtiel

Het is tijd om je interieur wat zonniger te maken met subtiele veranderingen. Weg met de donkere kleuren, tijd voor iets wat je huis opfleurt. Hang bijvoorbeeld een vrolijk schilderij aan de muur. Ook makkelijk en goedkoop te verwisselen zijn voorwerpen als theedoeken, kussens en vaasjes. Kies voor pastelkleuren om een vrolijk voorjaarsgevoel te krijgen. Daarnaast kun je een geurkaars neerzetten die lekker fris ruikt. Echt lente!

Opbergen

Warmer weer betekent dat het tijd is om de winterdekens, plaids en dikke truien goed op te bergen. Neem de tijd om de wat meer zomerse kleding een mooie plek te geven in je kledingkast. Hoe je je winterdeken het best opbergt? Dat lees je hier.

Fleurig

Eigenlijk zouden we het hele jaar door mooie bloemen in huis moeten hebben, maar in de werkelijkheid zit dat er niet altijd in. De lente staat in het teken van bloei, dus haal een mooie blos bloemen in huis. Je zult zien dat dit meteen alles opfleurt!

Fotocredits
Headerfoto: Masaaki Komori – Unsplash 

Bron: The Every Girl 

Christa Koeyvoets
ID: 7915

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven