Huis
Tuin
Video

Handig! Deze mat voorkomt dat je huis onder komt te zitten met kattengrit

Word je gek van de kattenbakkorrels die bezaaid liggen rondom je kattenbak, en soms nog vele meters daarvandaan? Dan hebben we de oplossing voor je: de kattenbak mat!

Iedereen met een kat én een kattenbak in huis kent het probleem. Al doet je kat nog zo netjes z’n behoefte op de kattenbak, hij neemt altijd weer kattengrit mee je huis in omdat het aan zijn pootjes of vacht blijft plakken. Resultaat: het lijkt gewoon altijd alsof het heeft gehageld in huis. Het oogt niet alleen rommelig, het is ook nog eens best vies. Opvegen dan maar? Kan, maar dan blijf je aan de gang. Gelukkig bestaat er ook een veel handigere oplossing: de kattenbak mat!

kattenbak mat

Kattenbak mat

De oplossing is eigenlijk heel simpel. Onder de kattenbak leg je een speciale mat met een dubbele laag. De bovenste laag bestaat uit allemaal gaatjes waar de korrels doorheen kunnen vallen, en de onderste laag is gesloten, zodat alle korrels opgevangen worden. Zo hoef je de mat slechts eens in de zoveel dagen te legen.

Marjolein Sintenie
ID: 8370

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven