Huis
Tuin
Video

Om deze redenen moet je altijd kattengrit in huis hebben (ook als je geen kat hebt!)

Heb jij geen kat? Haal dan toch maar wat kattenbakvulling in huis! Je kan er nog veel meer handige dingen mee doen, behalve je kattenbak verschonen. Het is namelijk ook heel handig om geurtjes en vocht mee te verwijderen.

Eerder schreven wij al waarom je een laagje kattengrit in je vuilnisbak moet doen. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden van het grind.

Schoenen

Iedereen heeft soms last van stinkende schoenen. Dat is vooral vervelend als je je schoenen uittrekt. Omdat op te lossen hoef je alleen wat kattengrit in een pantykousje te doen en een nachtje in je schoenen te laten liggen. Het zuigt dan het vocht op waardoor je geen stinkende voeten meer hebt.

Koelkast

Komen er vervelende luchtjes uit de koelkast? Doe wat kattenbakvulling in een bakje of kopje en zet die een tijdje in de koelkast. Na een uurtje zul je merken dat de koelkast een stuk frisser ruikt. Overigens werkt baking soda hier ook prima voor. 

Telefoon

Oei! Je telefoon in het water laten vallen. Er is nog hoop als je kattenbakvulling in huis hebt! Stop je telefoon in een oude sok, bind hem dicht en dompel en vervolgens onder in een bak met kattenbakvulling. Laat hem hier een nachtje liggen, of tot er geen vocht meer te zien is. Hopelijk heeft de vulling al het vocht opgezogen en werkt je mobiel weer. Let wel: deze tip garandeert niet dat je telefoon het weer zal doen!

Word je gek van die stinkende kattenbak?
Dit kun je eraan doen.

Fotocredits
Headerfoto: Wikimedia

Tekst
Julia van Rijn

Bron: Libelle.be

ID: 4369

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven