Huis
Tuin
Video

Zo krijg je een kettinkje of ander sieraad binnen een paar seconden uit de knoop

Wie vaker sieraden draagt, herkent het volgende probleem uit duizenden: je kettingen zitten áltijd in de knoop. Gelukkig is er een hele simpele manier om 'm binnen no time úit de knoop te krijgen. Wij verklappen het:

Met babyolie

Al dat gefriemel is niet meer nodig! Pak er eens een fles babyolie of olijfolie bij. Breng een klein beetje aan op de knoop en masser het langzaam in. Hiermee wordt alles glibberig en zou de knoop los moeten laten.

Met een naald

Het je een dunne naald in huis? Hiermee zal de knoop er veel makkelijker uitgaan. Je vingers zijn immers vaak te breed. Zet de naald tussen de knoop en beweeg voorzichtig heen en weer. Zo zou de knoop los moeten gaan en kun je met je vingers 'm alsnog uit elkaar halen.

Met talkpoede

De laatste optie: ga aan de slag met talkpoeder, of ook welbabypoeder! Het talk zal er voor zorgen dat de knoop los komt te zitten, zodat je het - eventueel met een naald - los kan maken.

 

ID: 3919

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven