Huis
Tuin
Video

Kinderen uit huis? Deze 4 dingen kun je weer gaan doen!

Veel moeders vrezen voor het zogenaamde ‘lege-nest-syndroom’ als hun kinderen uit huis gaan. Maar wat pas echt leeg is, is je agenda! Kun je mooi deze dingen weer lekker gaan doen!

1. Op vakantie buiten de schoolvakanties

De kans is groot dat de kinderen niet meer meegaan nu ze op zichzelf wonen. Dit betekent dat er heel wat geld bespaard kan worden op vakanties én dat je buiten de schoolvakanties – en dus het hoogseizoen – op vakantie kunt!

2. Écht lekker slapen

Hoe oud je kinderen ook zijn, iedere moeder houdt een half oog open als ze op stap zijn. Hadden ze niet al lang thuis moeten zijn? Hoewel dat nóg lastiger te controleren is als ze op zichzelf wonen is de kans toch een stuk groter dat je beter zult slapen.

3. Ruimte over

Niet alleen de kinderkamers zijn leeg, maar ook op de zolder en in de schuur is ineens een zee van ruimte. Tijd om lekker aan de slag te gaan en plek te maken voor je eigen werkkamer, een extra badkamer of - nu je toch de ruimte hebt - een inloopkast!

4. Spontane acties

Nu je minder rekening hoeft te houden met de kinderen is er ruimte voor spontane acties. Lekker een keer uit eten, een weekendje weg of een ochtendje iets leuks doen!

Zin om de tijd te doden met een Netflix marathon?
Wij hebben een leuke serie voor je gevonden!

Fotocredits
Headerfoto: Rawpixel - Unsplash

Tekst
Lobke Taal

ID: 4093

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven