Huis
Tuin
Video

1 op de 3 Nederlandse vrouwen vindt klusvaardigheid van partner belangrijker dan salaris

Waar scoort jouw ideale partner bonuspunten mee? Kijk je vooral naar de looks, zijn handigheid, zijn karakter of toch ook wel een beetje naar zijn portemonnee? Uit recent onderzoek blijkt dat handigheid bij een groot deel van de Nederlandse vrouwen belangrijker is dan het salaris.

Klussen of salaris

Uit onderzoek van Offerte Adviseur blijkt namelijk zien dat maar liefst dertig procent van de Nederlandse vrouwen kluskennis van haar partner belangrijker vindt dan de hoogte van zijn of haar loon. Het onderzoek werd uitgevoerd onder 1.022 Nederlandse vrouwen van achttien jaar en ouder met een huur- of koopwoning. 

Koken of klussen

En als er dan gekozen moet worden tussen koken of klussen? Dat gaat aardig gelijk op. 48% van de vrouwen vindt het klusvermogen belangrijker dan koken. 

Twee linkerhanden

Het is dus wel duidelijk dat vrouwen graag een handige klusser in huis hebben, het liefst dus met twee rechterhanden. Maar hoe zit het in werkelijkheid? Niet zo best. Zeker één op de vijf vrouwen geeft aan dat haar partner eerder twee linkerhanden heeft dan twee rechterhanden.

Gelukkig hebben wij altijd nog onze eigen Thomas die we altijd om hulp kunnen vragen!

Marjolein Sintenie
ID: 9260

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven