Huis
Tuin
Video

Neem jij ook altijd te veel kleding mee op vakantie? Met deze tips niet meer

Zit jouw koffer ook altijd veel te vol als je op vakantie gaat? Hij gaat niet meer dicht, hij is veel te zwaar en je hebt geen idee hoe je dit kunt oplossen. Gelukkig hebben wij een aantal tips tegen dit probleem.

Voor een weekje vakantie neemt een vrouw gemiddeld 26 kledingstukken te veel mee! Ontzettend veel, maar wij hebben de oplossing.

Maak een inpaklijst

Maak voor je gaat inpakken een lijst met wat je allemaal nodig hebt. Doe dit in detail en noteer ook precies hoeveel onderbroeken je bijvoorbeeld meeneemt. Een inpaklijst voorkomt niet alleen dat je meer meeneemt dan nodig, maar ook dat je iets vergeet.

Wat voor weer wordt het?

Het lijkt misschien slim om overal op voorbereid te zijn. Wat als het koud is? Of het gaat regenen? Dit is echter helemaal niet nodig als je gewoon van tevoren kijkt wat het weer wordt op bestemming. Dan kun je onnodige items sowieso thuis laten.

Kies setjes uit

Bedenk van tevoren welke kleding je bij elkaar gaat dragen. Kies bijvoorbeeld een broek of rok uit die je met een aantal bovenstukjes kunt combineren. Zo pak je veel georganiseerder in en neem je geen items mee die je toch niet gaat dragen.

Julia van Rijn
ID: 8938

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven