Huis
Tuin
Video

Met dit simpele trucje krijg je makkelijk kreukels en vlekken uit je bank

Vlekken op je bank zijn ontzettend vervelend en ook nog eens moeilijk te verwijderen. Ook de kreukels die ontstaan bij veel gebruik ziet er niet zo mooi uit. Gelukkig is er een bepaald item in huis dat je bij dit probleem kan helpen, en misschien heb je het zelfs al in je badkamerkastje staan!

Het item waarmee je je bank weer helemaal als nieuw maakt, is de bruistablet! We hebben het hier wel over een bruistablet voor een kunstgebit, en niet de vitamine-variant. 

Hoe werkt het?

Je hebt voor dit trucje alleen een spuitflesje, wat warm water en een aantal bruistabletten nodig. Doe drie van de tabletten in het flesje en vul hem voor de rest met warm water. Wacht even totdat de bruistabletten zijn opgelost en je mixje is klaar voor gebruik.

Met dit middeltje kun je dan heel je bank inspuiten, of alleen de delen met vlekken en kreuken. Laat het vervolgens zo’n vijf minuten intrekken. Gebruik daarna een afwasborstel om je bank schoon te schrobben. Het vieze water kun je daarna wegvegen met een handdoek. Hiermee veeg je ook de laatste kreukels weg.

Julia van Rijn
ID: 8347

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven