Huis
Tuin
Video

Aha! Om deze reden zit er dus een lade onder de oven

We weten allemaal dat ‘ie er zit, maar wat je ermee moet? Geen idee! In de meeste keukens is de lade onder de oven gewoon een extra, handige opbergplek. Maar wat nou als we je vertellen dat ‘ie ook echt nut heeft.

Handig!

Ja, we geven toe, het is altijd handig om een extra opbergplek te hebben voor al je snijplanken en keukenaccessoires. Maar hij heeft dus nog een nut. De lade is namelijk ontworpen om je eten in warm te houden! Is het eten al klaar maar zit je nog lang niet iedereen aan tafel? Of moet je nóg een gerecht maken in de oven? In de lade onder de oven kun je je eten dan warm houden totdat het op tafel kan. Ideaal!

Soms wel, soms niet

Let wel op: niet bij alle ovens heeft de lade deze werking. Bij sommige ovens is de lade toch echt gewoon alleen een opbergplek. Om te checken of de lade onder jouw oven geschikt is om je eten warm te houden, voel je simpelweg of deze warm wordt als de oven aanstaat. Óf je pakt de handleiding van de oven bij de hand en checkt het daar even.

Het is natuurlijk nooit verkeerd om de lade als opbergplek te gebruiken! Want zeg nou eerlijk, die extra ruimte was wel zo handig.

Een warme oven

De eeuwige vraag, moet je je oven nou wel, of niet voorverwarmen… Wij geven je het antwoord!

Fotocredits
Headerfoto: Driven by Decor

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4079

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven