Huis
Tuin
Video

Meer ruimte in je kast: zo kun je je kleding het best opvouwen

Gooi jij je kleding altijd in de kast? Dan is de kans groot dat 'ie binnen de kortste keren amper dicht kan. Vouw je broeken, truien en shirts daarom de volgende keer op een van deze manieren op: zo bespaar je ruimte in je kledingkast.

1. KonMari-methode

Ben jij al bekend met de KonMari-methode? Opruimgoeroe Marie Kondo laat zien hoe je de spullen in jouw huis het best kunt organiseren. Want de grote vraag is: does it spark joy?  

De expert helpt je daarnaast met het opvouwen van je kleding. Op deze manier bespaar je ruimte in je kast én kun je gemakkelijk zien welke items je hebt:

Meer leren over Marie Kondo? Kijk dan hier.

2. Ondergoed vouwen

Lukt het je niet om je lade met ondergoed netjes te houden? Probeer deze handige vouwmethode dan eens! Zo neemt je ondergoed nauwelijk plek in beslag. Ook ideaal als je op reis gaat!

3. Sokken vouwen

Draag jij vaak verschillende sokken omdat je er altijd wel eentje kwijt bent? (Grote kans dat dat ook hierdoor komt.) Kijk en leer: vanaf nu houd jij de paren wél bij elkaar:

Meer tips?
Zo houd je jouw kledingkast georganiseerd!

Fotocredits
Headerfoto: Annie Spratt - Unsplash

Tekst
Lotte Wullems

ID: 4234

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven