Huis
Tuin
Video

Met deze geheime tip is je gasfornuis zo weer blinkend schoon

Schoonmaken is echt niet het leukste klusje in huis en het kan vaak veel tijd kosten. Daarom zijn slimme schoonmaaktips altijd handig, zodat je binnen mum van tijd je huis weer schoon hebt. Zo ook je gasfornuis. Met deze tip hoef je echt niet lang meer te boenen.

Gaspitten

Je gaspitten schoonmaken is vaak best lastig en ze worden niet goed schoon met enkel een doekje. Je kunt de gaspitten daarom het best schoonmaken met schuursponsje met een fijne staalwol structuur. Een beetje roze zeep zorgt voor de optimale reiniging. Je kunt deze kant-en-klaar kopen of zelf maken. Wrijf niet te hard over je gaspitten, dat is helemaal niet nodig.

Aangekoekte resten

Heb je aangekoekte resten op je gasfornuis? Pak dan je fles olijfolie er maar bij. Een paar drupjes olijfolie maakt het poetsen een stuk minder zwaar.

Pandragers

De pandragers onder je pannen? Deze kun je eenvoudig schoonmaken door ze in kokend heet water te gooien met een flinke lepel soda. Gooi ze niet in de vaatwasser, dan gaan ze roesten.

Bronvermelding

Headerfoto: Aaron Huber - Unsplash

ID: 3173

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven