Huis
Tuin
Video

Onmisbaar in de zomer: deze armband beschermt je tegen de muggen

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: armbandjes die je beschermen tegen muggen. Ideaal nu de zomer volop is begonnen!

We hebben je al heel wat tips gegeven om muggen op afstand te houden. Zo kun je zelf een citronellakaars maken, of een citronella spiraal opbranden én er bestaat zelfs een lamp die muggen wegjaagt. Stuk voor stuk superhandig, maar deze attributen neem je nou eenmaal niet zomaar even mee als je op pad bent. De oplossing? Een armband! Deze kun je namelijk altijd bij je houden zonder dat je het eigenlijk door hebt. Ideaal! 

muggenarmband

Anti-mug armbad

De anti-mug armbandjes zijn onder andere online te koop in verschillende kleuren en varianten. Van echte armbandjes inclusief ‘horloge sluiting’ tot armbandjes die meer weg lijken te hebben van een 'Invisibobble' elastiekje. Deze zou je zelfs ook nog als gewoon haarelastiekje kunnen gebruiken. 

muggenarmband

100% natuurlijk

De armbandjes bevatten geen agressieve chemicaliën of deet, maar zijn gemaakt met natuurlijke oliën. Hierdoor zijn ze 100% natuurlijk en ook veilig voor kinderen. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterdicht, waardoor ze ideaal zijn voor op vakantie. 

240 uur

De armbandjes zijn meestal per tien te koop en met één armbandje kun je -afhankelijk van het merk- tot wel 240 uur gebruiken. 

Marjolein Sintenie
ID: 8803

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven