Huis
Tuin
Video

Panty kapot? Deze 5 handige dingen kun je er nog mee doen!

Een van onze grootste irritaties is toch wel een ladder in je panty aantreffen terwijl die nog hartstikke nieuw was. Dat wordt wéér een nieuwe kopen. Maar… gooi je oude vooral niet weg, want je kunt ‘m nog heel goed gebruiken!

Gat in je panty? Of erger nog: een ladder van onder tot boven? Dan is je eerste ingeving waarschijnlijk: weggooien en een nieuwe kopen. Dat laatste raden we je ook zeker aan, maar gooi je oude niet meteen weg, want je kunt ‘m nog voor verrassend veel handige dingen gebruiken. 

Een aantal handige tips op een rijtje:

1. Deodorantvlekken wegpoetsen

Zitten er witte deodorantvlekken op je donkere kleding? Zonde, maar geen enkel probleem als je een oude panty bij de hand hebt. Wrijf gewoon even zachtjes met de panty over de plek en het nylon zorgt ervoor dat de vlek in no time verdwijnt!

2. Stofzuigerfilter: kleine voorwerpen terugvinden

Heb je per ongeluk een oorbel, schroefje of iets anders kleins op de grond laten vallen en kun je het niet meer vinden? Bind dan een stuk panty aan het uiteinde van de stofzuigerslang, en zuig over het gebied waar je het voorwerp mogelijk bent kwijtgeraakt. Door de zuigkracht van de stofzuiger functioneert de panty als vangnet voor het kleine voorwerp en heb je het als het goed is zo weer gevonden!

3. Make-up verwijderen

Zijn je wattenschijfjes op? Geen nood, je kunt je make-up ook prima verwijderen met een (schone) panty. Knip simpelweg een stukje af, vouw het dubbel en verwijder je make-up zoals je gewend bent. Panty’s zijn namelijk zacht voor je huid, maar tegelijkertijd ook ruw genoeg om dode huidcellen te verwijderen.

4. Goedkoop sportattribuut

Geloof het of niet, maar een panty is een prima hulpmiddel tijdens een work-out. Je kunt namelijk heel makkelijk een ‘resistance band’ maken van een panty. Deze wordt gebruikt om meer kracht te zetten bij bepaalde bewegingen, voornamelijk bij de benen en armen. Hoe je zo’n band maakt? Simpel: knoop de uiteinden van je panty aan elkaar en vouw die dubbel, zodat hij een strakke cirkel vormt. Nu kun je lekker vanuit huis oefeningen doen!

5. Stofdoek

Jawel, de panty is écht een fantastisch poetsmiddel, want ook als stofdoek functioneert ‘ie perfect! Panty’s zijn namelijk statisch waardoor ze makkelijk stof aantrekken. Bind de panty aan een lange liniaal of een stok zodat je ook in lastige hoekjes kunt stoffen. Zo is dit een ideale methode om achter de koelkast of de TV te stoffen, maar ook achter deze stofvanger!

Marjolein Sintenie
ID: 8329

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven