Huis
Tuin
Video

Om deze reden moet je een propje aluminiumfolie in je droger gooien

Een balletje aluminiumfolie is waarschijnlijk niet het eerste wat bij je opkomt om in je droger te gooien. Toch heeft dit zeker wel nut!

Eerder kon je hier al lezen wat je in je droger moet leggen om er voor te zorgen dat je wasgoed veel sneller en beter droog wordt. Maar… er is nog altijd een puntje waar we ons aan ergeren wanneer we ons wasgoed weer uit de droger halen: statische kleding!

Minder statisch

Wanneer je een balletje aluminiumfolie bij je was in de droger gooit zorgt dit er voor dat je was minder statisch wordt én dat er minder kreukels in komen. Jep, zo simpel is het! 

6 maanden

Geen zorgen, je hoeft dit echt niet bij elke droogbeurt te doen. Elke keer dat je een balletje aluminiumfolie bij je droger doet zorgt dit er voor dat de kledingstukken 6 maanden lang niet meer statisch zijn. Maar die kreukels, tja… die blijven helaas niet 6 maanden lang weg. Gelukkig hebben we hier nog een aantal superhandige tips voor je waardoor strijken een stuk makkelijker wordt.

Meer van dit soort handige tips leren? Dit zijn onze favoriete tips:

  • Met deze simpele truc zal je nooit meer huilen tijdens het snijden van een ui
  • Dit kun je allemaal schoonmaken met een kunstgebittablet 
  • Beslagen autoruiten? Met deze tip rijd je in de ochtend zo weg 

Fotocredits
Headerfoto: Monique van der Vloed

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3714

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven