Huis
Tuin
Video

Bah! Robotstofzuiger smeert hele vloer onder met hondenpoep

Een robotstofzuiger kan ontzettend handig zijn als je zelf niet veel tijd hebt om het huishouden bij te houden. Maar… heb je huisdieren in huis die nog niet helemaal zindelijk zijn, dan kun je de robotstofzuiger misschien maar beter even laten voor wat het is.

Dat is ook wat Amerikaan Ryan Landy zich onlangs realiseerde toen zijn teckel Apollo een ‘cadeautje’ achterliet op zijn vlekkeloze, witte badkamervloer. In eerste instantie was Ryan hier op voorbereid. “We adopteerden hem onlangs en hij is nog niet volledig getraind. Dus we houden de Roomba [de robotstofzuiger red.] achter gesloten deuren als het aan het schoonmaken is,” legt Ryan uit op Facebook.

Maar wat bleek… Ryan was vergeten dat hij ook nog een behoorlijk slimme kat in huis heeft rondlopen. “Helaas weten sommige van mijn huisdieren hoe ze de deuren moeten openen, en dat is wat tot deze rotzooi leidde.”

Op het onderstaande filmpje is te zien hoe zijn kat de deur open wist te maken. 

Ach, "je leert van je fouten", aldus Ryan. 

Niet de eerste keer

Het is zeker niet de eerste keer dat dit gebeurt. Een soortgelijk voorval is een aantal jaren geleden ook al viral gegaan op internet, waarna een Roomba woordvoerder zei: “We vertellen klanten in het algemeen dat ze de robot beter niet kunnen  gebruiken als ze honden in huis hebben die dit soort dingen doen."

Marjolein Sintenie
ID: 8889

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven