Huis
Tuin
Video

Dit kun je allemaal schoonmaken met een kunstgebittablet

Nog geen kunstgebit? Koop toch maar even wat kunstgebittabletten. Deze tabletten maken namelijk véél meer schoon dan alleen een kunstgebit. Wij vertellen je wat je allemaal kunt met dit wondertablet.

Witte was

Pastasaus op je witte shirt geknoeid of rode wijn in je witte broek? Doe dan een kunstgebittablet bij je witte was. Dit zal hardnekkige vlekken snel verwijderen. Kijk wel uit! Stop het tablet alleen bij je witte was. Er zit een bleekmiddel in dat niet echt bevorderend is voor je gekleurde of zwarte was.

Glazen

Geef oude, doffe glazen een nieuw leven met een kunstgebittablet. Giet een bak vol met water en doe hier een tablet bij. Stop hierna de glazen in het water. Laat ze eventjes weken en de glazen zullen hierna weer lekker glanzen.

Thee

Thee hoef je niet schoon te maken, maar wel de hardnekkige aanslag die het achterlaat in je servies. Geen paniek! Je krijgt deze aanslag er gemakkelijk vanaf met een kunstgebittablet. Laat het servies even weken in water met een tablet en het is weer zo goed als nieuw.

Douchekop

Kalk aan je douchekop? Verwijder het met een kunstgebittablet. Vul een plastic zakje met wat water en een bruistablet en maak het vast aan de douchekop. Laat het een paar uurtjes weken en de kalk zou langzaam verdwijnen van je douchekop. Ook last van een verkalkte douchedeur? Met deze tips krijg je ‘m makkelijk schoon.

Vieze handen

Een dagje in de tuin werken resulteert in vieze vingers met zwarte nagels. Als je dit schoonmaakt met agressief schoonmaakmiddel, krijg je droge handen. Gelukkig is dit niet nodig, want met een kunstgebittablet krijg je ze makkelijk schoon. Haal het meeste vuil er eerst af met wat zeep en een borstel. Alle restjes verwijder je door je handen te laten weken in een bak met water en een kunstgebittablet.

Al overtuigd dat je zonder een kunstgebit ook genoeg redenen hebt om deze wondertabletten in huis te halen?

Fotocredits
Headerfoto: Rawpixel -Unsplash

Tekst
Julia Dilissen

 

ID: 3642

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven