Huis
Tuin
Video

4 dingen die je heel goed kunt schoonmaken met een microvezeldoekje

Wij houden van microvezeldoekjes. Het is misschien wel de makkelijkste manier om schoon te maken: wat warm water en zo’n doekje. Daarom hebben wij de beste manieren om een microvezeldoekje te gebruiken op een rijtje gezet.

Microvezel is een synthetische stof die gemaakt is van nylon en polyester. Het materiaal neemt heel makkelijk vuil en stof op en is daarom ideaal om mee schoon te maken.

1. Telefoon schoonmaken

Je mobiele telefoon zit vol met bacteriën en viezigheid. Best vies als je die vervolgens tegen je gezicht houdt, toch? Gebruik daarom een microvezeldoekje om hem weer helemaal schoon te maken. Het doekje haalt viezigheid én vingerafdrukken van het schermpje af. Je telefoon zal dus weer als nieuw lijken.

2. Geknoeid

Heb je je glas drinken omgestoten op je vloerkleed? Gebruik een microvezeldoekje om het op te ruimen! Microvezel neemt namelijk goed vocht op. Zuig al het vocht op met het doekje, spoel hem uit, en boen de vlek vervolgens nog even uit.

3. Glas zonder vegen

Blijven er vegen achter op je ruiten tijdens het ramen lappen? Gebruik een microvezeldoekje om dit te voorkomen. Was je ramen als gewoonlijk, maar dan met het doekje. Je zult zien dat ze blinkend schoon worden.

4. Sieraden poetsen

Lijken je sieraden een beetje dof? Poets ze dan even op met een microvezeldoekje. Je kunt het doekje droog gebruiken voor een snelle poetsbeurt. Voor wat extra power dip je het hoekje van het doekje in water water en ga je hiermee aan de slag. Je sieraden zullen weer glimmen als nooit tevoren! 

Julia van Rijn
ID: 8185

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven