Huis
Tuin
Video

Stinkende koelkast? Met deze simpele tip ruikt ‘ie zo weer fris

Als je de koelkast opendoet, wil je niet verwelkomd worden door een muffe geur. De koelkast moet juist de plek zijn waar je het liefst de hele dag voor wil gaan zitten, denkend over wat je straks weer gaat eten. Gelukkig kom je gemakkelijk van deze stank af.

Trucje tegen stinkende koelkast

Je hebt hier alleen maar baking soda en gedroogde lavendel voor nodig. Zoek een potje met een deksel en prik hier wat gaatjes in.  Vul dit potje voor driekwart met soda. Dit is in principe al een wonderproduct tegen de vieze geur van je koelkast. Maar om het allemaal nog even wat lekkerder te maken doe je er gedroogde lavendel bij. Wrijf de lavendel eerst fijn tussen je vingers en voeg het hierna toe aan het mengsel. En klaar! Je hebt nu je eigen mengsel voor je stinkende koelkast.

Multifunctioneel middel

Door de gaten in het potje kun je het mengsel ook gebruiken voor andere stinkende objecten in je keuken. Zo werkt het ook als lekkere luchtverfrisser voor in je keuken. Strooi bijvoorbeeld wat in de prullenbak!

Fotocredits:

Headerfoto: Rawpixel - Pexels

Bron: GoedGevoel.be

Julia Dilissen
ID: 8980

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven