Huis
Tuin
Video

Dat scheelt stofzuigen: zo kan je stofvrij boren

Is stofzuigen niet je favoriete bezigheid? Dan word je waarschijnlijk gek van al dat stof bij het boren. Maar gelukkig kun je op deze manier stofvrij boren!

Een schilderij ophangen is natuurlijk hartstikke leuk. Het stof bij het boren van een gat in de muur wat minder! Hoe fijn zou het zijn als je thuis wat had liggen om dat stof op te vangen. Grote kans dat je dat hebt!

Appeltje-eitje

Een enveloppe, een memoblaadje en een koffiefilter zijn namelijk stuk voor stuk perfect voor deze taak. Plak één van deze dingen onder de plek waar je gaat boren en als je ze goed openvouwt, valt het stof er zo in. Het memoblaadje plak je ook onder de plek waar je gaat boren en vouw je dan een beetje dubbel, zodat het stof opgevangen kan worden.

Dat de oplossing zo makkelijk is! We hebben trouwens ook nog een makkelijke oplossing voor de onhandige klussers onder ons! Zo sla je nooit meer op je vingers met een hamer!

Fotocredits
Headerfoto: Neonbrand - Unsplash

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4214

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven