Huis
Tuin
Video

Geen zin om te stofzuigen? Dankzij dit item hoef je het nooit meer te doen

Lijkt het alsof je elke dag wel moet stofzuigen? Dit kan heel veel tijd gaan kosten en leuk is anders. Met deze handige stofzuiger hoeft het niet meer!

Waar robots die ons huishouden doen nog heel erg futuristisch leek, zijn er nu heuse robotstofzuigers. Zo hoef je nooit meer zelf de stofzuiger erbij te pakken; ideaal!

Robots voor de schoonmaak

Deze robotstofzuigers werken met sensoren en rijden zo de kamer door. Ze zien waar ze heen kunnen en waar niet, zo botsen ze (als het goed is) nergens tegen aan. Eens in de week moet je de stofzuiger legen, anders raakt 'ie vol en doet 'ie het niet meer. Maar dat is dan ook alles wat je zelf moet doen, heb je mooi tijd over om bijvoorbeeld een warm wandkleed te maken voor de slaapkamer!

Slimmer en goedkoper

Deze robots zijn nu al een tijdje op de markt en worden ook steeds geavanceerder. Zo testte Bright recentelijk een stofzuiger die je via het internet commando’s kan geven, eentje die ook een kruimeldief is en zelfs een die zichzelf leegt en verschillende kamers kan onthouden!

Toen de robots voor het eerst op de markt kwamen waren ze nogal prijzig, nu kan je er al een krijgen vanaf 100 euro. En voor dat geld hoef je nooit zelf meer de stofzuiger uit de kast te halen. 

Fotocredits
Header: Jens Mahnke -Pexels

Tekst
Käthe van der Werf

Bron: bright.nl 

ID: 3653

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven