Huis
Tuin
Video

6 tips tegen verveling als je lang thuis zit

Thuis zitten kan leuk zijn, maar na een paar dagen kan dit al erg gaan vervelen. Benieuwd wat je kunt doen tegen de verveling? Wij hebben een aantal activiteiten voor je op een rijtje gezet!

1. Nieuwe recepten uitproberen

Houd je van koken en/of bakken? Dan hoeft de verveling niet snel toe te slaan. Duik eens in de kookboeken die al jaren in de kast staan en ga eens op zoek naar nieuwe recepten. Dit verhelpt de verveling en als je klaar bent kun je het ook nog eens lekker allemaal eten! Want zeg nu zelf: van eten word je toch gelukkig?! 

DIY: 3x zo maak je zelf de leukste kinderkapstokken
Zelfmaakideeën

2. Foto's verwisselen

Heb jij allerlei fotolijstjes staan die wel eens toe zijn aan vernieuwing? Print wat nieuwe foto's uit en vervang de oude! Zo geef je je interieur ook weer een klein beetje een andere look, dit zijn de kleine dingen waar je normaliter niet aan toe komt. 

3. Muren schilderen of behangen

Wat te doen als je je verveelt? De muren voorzien van een nieuw kleurtje of printje natuurlijk! Dit zijn dingen waar je in het dagelijks leven niet zo snel aan toe komt. Nu je zeëen van tijd hebt kun je makkelijk eens lekker de tijd nemen om eens goed te kijken hoe je dit wilt aanpakken. Inspiratieloos? Wij hebben hier de trendkleuren van 2020 voor je op een rijtje gezet!

Durf of mag je de deur niet uit? Vaak kun je behangrollen ook gewoon online bestelen! 

4. Ruim je kledingkast op

Puilt jouw kledingkast aan alle kanten uit? Dan is het hoog tijd om dit eens even onder handen te nemen! Nu je de tijd hebt kun je er lekker een dagje voor uittrekken om alle kleding even goed uit te zoeken. Misschien vind je nog wel oude kledingstukken terug die je weer kunt mixen en matchen! 

Weet je niet waar je moet beginnen of hoe je dit aan moet pakken? Bekijk hier de handige tips van opruimcoach Zamarra! 

5. Geef je woonkamer een restyle

Heb je al jarenlang hetzelfde interieur? Gooi de boel eens lekker om. Kijk eens rond wat je kunt veranderen aan de woonkamer. Haal de bank van zijn plek, plaats wat nieuwe accessoires en probeer eens een geheel andere look te creëren!

6. Geef je meubelstukken een boost

Heb je nog een oud kastje staan? Pak de kwasten en de verf erbij en geef hem een geheel nieuwe look! Benieuwd hoe je oude meubelstukken in een nieuw jasje kunt steken? Je leest het hier!

Fotocredits:

Headerfoto: @Bintihome - Instagram

Foto 1: Jonathan Borba - Unsplash

Foto 2: @StyledbyMarit - Instagram

Foto 3: Alexandra Gorn - Unsplash

Maxime Meijer
ID: 10274

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven