Huis
Tuin
Video

3 tips die ervoor zorgen dat je panty niet meer statisch is

Heb jij ook weleens last van een statische panty? Erg vervelend als je rok of jurk dan steeds aan je benen vast blijft plakken. Maar gelukkig zijn er simpele trucjes om dit tegen te gaan.

1. Vriezer

Hiervoor heb je wel wat tijd nodig, maar merk je dat je rok tegen de panty aanplakt? Leg de panty dan even in de diepvries! Een halfuurtje is voldoende. De kou vermindert de elektriciteit in je kleding, waardoor je panty niet meer statisch wordt. Daarnaast helpt de vriezer er ook nog eens voor dat je minder snel ladders in je panty krijgt!

Zo verwijder je met crèmespoeling kreuken uit je kleding
Huishouden

2. Haarlak

Als je al helemaal aangekleed bent en moet opschieten, wil je het liefst niet  je panty nog een halfuur in de vriezer moeten leggen. Ook hiervoor hebben we een handig trucje. Pak de haarspray erbij en spuit je panty in op plekken waar de rok of jurk plakt, dus meestal op de bovenbenen. Houd de bus ongeveer 30 cm van je panty af, zodat er geen lelijke plekken ontstaan. Last van statisch haar? Hier helpt haarlak ook goed tegen!

3. Handcréme

Dit trucje is ook heel makkelijk, want het enige wat je hiervoor nodig hebt is handcrème. Doe een klein kloddertje crème op je handen en wrijf het een beetje uit. Dep de creme op je panty en het lijkt misschien ongeloofwaardig, maar de elektrische lading is verdwenen!

Wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je geen statische schokken krijgt? Dat lees je hier

Fotocredits
Daphne van Kaam

Alieke van Rijn
ID: 9503

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven