Huis
Tuin
Video

Handig: in deze voerbak zit gezichtsherkenning voor je kat

Heb jij veel te vaak katten of honden op bezoek die maar al te graag het eten van jouw kat opsmikkelen? Daar is nu een superhandige oplossing voor: gezichtsherkenning op een voerbak.

Kattenvoerbak met gezichtsherkenning

Het Italiaanse bedrijf Volta bedacht de Mookkie smart pet bowl, een voederbak met een ingebouwde camera. Via deze camera scant de bak je kat als 'ie komt eten. Is het een match? Dan gaat het etensbakje pas open.

Hoe werkt het?

Maak een foto van je kat en plaats deze in de app van Mookkie. Deze informatie wordt doorgestuurd naar je voederbak. Hierdoor kun je precies zien welke kat bij de voerbak staat: je eigen kat, of die van de buren. De bak gaat alleen open als jouw kat komt aangelopen, omdat die wordt herkend door kunstmatige intelligentie.

Bakje nog vol?

Daarbij krijg je met de eetbak via Wifi beelden binnen van je etende kat. Hierdoor kun je zien of er nog genoeg eten is. Als het bakje helemaal leeg is, weet je tenminste zeker dat het allemaal is opgegeten door je eigen kat.

Mookkie kopen

De voederbak is beschikbaar vanaf september via deze link. Bijna dus! Je moet er wel wat voor over hebben, want de bak gaat rond de 170 euro kosten.

Fotocredits:

Headerfoto: Mookkie
Bron: Bright

Julia Dilissen
ID: 9004

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven