Huis
Tuin
Video

Dít vinden mannen en vrouwen het vervelendste huishoudelijke klusje

Veel vrouwen kunnen niet van een vrije avond of weekend genieten als het huis niet aan kant is en dus gaan we massaal aan de schoonmaak! Natuurlijk zijn er een aantal ‘taken’ in huis die bijna niemand leuk vindt om te doen, maar toch is er één klusje waar écht iedereen een hekel aan heeft..

Papier hier

Je zult het niet 1, 2, 3 raden, maar we hebben het namelijk over het wegbrengen van het oud papier! Sommige mensen zijn gezegend met een groepje kliko’s in de achtertuin, voor het huishoudelijk afval, tuin afval, plastic én.. papier! Als je in een appartement of midden in de stad woont maak je waarschijnlijk gebruik van een ondergrondse (openbare) container. Zo eentje waar je de dozen en ander karton héél erg klein voor moet scheuren. Dit is het klusje dat we het vaakst uitstellen en waar we de grootste hekel aan hebben, zo blijkt uit het onderzoek van Braun Household.

What else?!

Helaas is het oud papier wegbrengen niet het enige klusje dat we liever uitstellen. Zo vindt bijna 60 procent van de ondervraagden stofzuigen vreselijk, maakt 55 procent met grote afkeer de keuken schoon en stelt 52 procent het zemen van de ramen zo lang mogelijk uit.

Kleine wasjes, grote wasjes

Bij mannen zit het net even anders, 76 procent van hen vindt het doen van de was het vervelendste klusje. Daarnaast maakt 60 procent zich het liefst uit de benen als er opgeruimd moet worden en 57 procent laat het strijken liever aan iemand anders over.  

Helaas ‘moet’ het toch allemaal een keer gebeuren, laten we maar weer beginnen!

En eh, laat je vriend of man maar lekker meehelpen, mannen zorgen namelijk voor 7 uur extra werk in het huishouden!

Fotocredits
Headerfoto: Creative Exchange - Unsplash

Tekst
Lobke Taal

ID: 4020

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven