Huis
Tuin
Video

Dit is waar je kastverlichting nog meer voor kunt gebruiken

Je kleding bij elkaar zoeken zonder je partner wakker te maken? Dat kan gewoon met ingebouwde kastverlichting! En er zijn nog veel meer manieren waarop je kastverlichting kunt gebruiken!

De klassieke manier

Door lichtstrips in je kast te plaatsen kun je makkelijk de inhoud bekijken, zonder alle lampen aan te zetten. Met een bewegingssensor maak je het helemaal makkelijk voor jezelf. Je opent je kast en de verlichting gaat aan. Zo hoef je niet in het donker te zoeken naar de lichtknop en kun je direct je kleding bij elkaar zoeken. Je kunt lichtstrips voor heel veel andere doeleinden gebruiken dan alleen in je kledingkast.

Probeer eens wat anders!

Je kunt natuurlijk heel creatief worden met deze lichtstrips. Je kunt ze bijna in elke ruimte wel kwijt. Veel lichtstrips of spots worden bevestigd door een simpele plakstrip. Dit zorgt ervoor dat je deze lichtbronnen op veel andere plekken kunt bevestigen. Wat dacht je van onder de traptreden, zodat je nooit meer in het donker de trap af hoeft? Daarnaast kun je aan allerlei soorten kasten denken in elke ruimte in huis!

Andere kasten

Je kunt deze strips of juist spots ook mooi in kasten plaatsen in de woonkamer om bepaalde accessoires te accentueren. Je kunt ze in een kast hangen ter decoratie, maar je kunt ze ook functioneel inzetten. In de keukenkastjes en besteklades kun je er namelijk ook veel profijt van hebben! Veel lichtstrips zijn zelfs nog dimbaar of kun je van kleur veranderen. Hierdoor kun je veel aparte sferen creëren per ruimte!

Esmée Duindam
ID: 9576

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven