Huis
Tuin
Video

4 tips om de knusse kerstsfeer in je tuin te krijgen

Haal die verlichting en decoratie maar van zolder want het is tijd om de tuin weer helemaal in kerstsferen te brengen! Weet je niet waar je moet beginnen? Wij zetten wat leuke kerst ideeën voor je op een rijtje!

1. Kerstpotten

Wil je gemakkelijk de kerstsferen in je tuin creëren? Begin dan met wat leuke plantenpotten vol groen. Vul de pot met dennenappels, kerstballen en sneeuwvlokjes om er zo een echte kerstpot van te maken!

Kerstdiner met je kers(t)verse schoonfamilie? Zo pak je dat aan!
Keuken

2. Lampjes en lichtjes

Lichtjes maken je tuin supergezellig! Je kunt je hek of balkon vol hangen met kerstlampjes zodat je elke avond kunt genieten van een superleuke kerstsfeer in je tuin. Ook lichtgevende dieren in het gras staan garant voor de ultieme kerstsfeer! Stel een timer in voor lichtjes, zo zorg ervoor dat deze niet onnodig aanstaan.

3. Buitenkerstboom

Ben jij gek op kerstbomen? Zet dan ook een kerstboom in de tuin neer! Hang deze vol met leuke decoratie en lichtjes. Let er wel op dat de decoratie tegen een stootje kan en dat de lichtjes tegen de vorst kunnen. Het is natuurlijk zonde als de boom na een wilde nacht kaal is!

4. Vuurkorf

Een vuurkorf is niet alleen gezellig als hij lekker brandt, ook als hij niet in vuur en vlam staat kan deze voor een knusse sfeer zorgen. Wikkel de blokken hout in kerstverlichting en zet deze aan wanneer je geen vuurtje gaat stoken, zo staat de vuurkorf er superleuk én kerstig bij! 

Daphne van Kaam
ID: 9677

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven