Huis
Tuin
Video

Schakelen met stroom

Werkkamer
De werkkamer in Ons Eigen Huis wordt vandaag volledig ingericht. Froukje is in de Maakplaats bezig met het maken van een marmeren wand en Miranda is in de kamer zelf bezig met het elektra. Een klusje waar geen fout gemaakt mag worden.

De nieuwe stopcontacten kunnen niet zomaar overal geplaatst worden en het werken met elektra schrikt ook veel mensen af. Daarom kan je bij Praxis een workshop volgen. In deze workshop ga je zelf 3 uur aan de slag met elektra onder deskundige begeleiding. Je leert onder andere een wandcontactdoos en een schakelaar aan te sluiten. Wil jij die workshop volgen? Klik dan hier.

Miranda sluit een aantal van die wandcontactdozen in de werkkamer aan. Deze contactdozen zijn te koop bij Praxis. Het schakelmateriaal is van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Je kunt een compleet assortiment aanschaffen in de kleuren wit, crème en staal. Staal is natuurlijk een hele bijzondere kleur voor een schakelaar. Onder andere stopcontacten, schakelaar en dimmers zijn in deze kleur verkrijgbaar en bij een werkplek is een USB oplader in je wandcontactdoos uitermate handig. De USB oplader kan de plek innemen van een normale wandcontactdoos. Zo kun je eenvoudig je tablet en telefoon opladen rechtstreeks uit je stopcontact.  

Superhandige mal

Om de wandcontactdozen te installeren kan je uit de losse pols gaten proberen te boren voor een wandcontactdoos. De kans dat je dan een te groot of klein gat boort is dan zeer groot. Daarom is er nu een mal die je kan gebruiken bij het boren van de gaten. Op de mal zit een waterpas daardoor komen de contactdozen altijd recht te hangen. De handige tool scheelt dus veel irritatie en is super gebruiksvriendelijk. 

ID: 454

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven