Huis
Tuin
Video

Slimme lampen in jouw eigen smaak

Er is hard gewerkt om de ouderslaapkamer van Ons Eigen Huis de juiste sfeer en uitstraling te geven, maar met het plaatsen van verlichting maakt Miranda de ruimte écht helemaal af! Ze heeft gekozen voor slimme lampen die volledig in te stellen zijn naar eigen wens.

Miranda maakt gebruik van slimme lampen, namelijk de LED verlichting van iDual. De iDual lamp is een lamp met vele mogelijkheden. De losse lampen kunnen in iedere bestaande lamp toegepast worden. Daarnaast zijn er ook in- en opbouwspots waarin dezelfde functionaliteit al verwerkt zit.

Lichtsoorten kiezen
Op de afstandsbediening zitten allerlei voorgeprogrammeerde sferen die je kunt instellen. Denk aan goed werklicht boven de eettafel overdag, sfeervol kaarslicht ’s avonds bij het diner of een sfeer die zeer geschikt is om tot rust te komen, een natuurlijke sfeer en een sfeer voor de badkamer. Óf juist het meest geschikte licht voor een feestje, met de discofunctie! Daarnaast biedt de lamp een programma om in slaap te vallen met de 30 minuten dim sessie en een sessie om juist wakker te worden – van fel licht tot geen licht in 30 minuten. Naast de programma’s kun je ook zelf nog uit 768 verschillende kleuren kiezen en uit verschillende soorten fittingen, maar allemaal met dezelfde afstandsbediening te bedienen. Ook is dit LED-verlichting, dus extra zuinig!

ID: 266

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven