Huis
Tuin
Video

5x creatieve ideeën voor krijtbordverf in je interieur

Je ziet het steeds vaker voorbijkomen: krijtbordverf in het interieur! Het kan op heel veel verschillende manieren worden toegepast in het interieur. Ga los met mooie handettering creaties of laat je kind er een tekening op maken! Wij geven je 5 creatieve ideeën.

1. In de keuken

Ben je die standaard tegeltjes in de keuken zat? Kies dan eens voor krijtbordverf op de wand! Naast dat het er heel gezellig uitziet, is het ook heel praktisch. Je kunt hier je lekkerste recepten op schrijven, het boodschappenlijstje of een takenlijst voor het huishouden!

Vintage meubel gescoord? Met deze 4 stappen schilder je ‘m zelf!
Verven

2. In de kinderkamer

Ook in de kinderkamer kun je goed werken met krijtbordverf. Je kan hiermee allerlei mooie figuren of patronen op de muur schilderen, zoals deze bergjes. Laat je kind er wat tekeningen op maken en behang wordt overbodig!

3. Op de kast

Heb je een leuk vintage kastje gekocht of heeft je oude kast een likje verf nodig? Ook deze kun je verven met krijtbordverf! Fleur hem op met mooie of grappige qoutes of teken er wat illustraties op. Op deze manier is jouw oude kast weer helemaal hip!

4. Als wanddecoratie

Natuurlijk zou je deze verf ook gewoon als decoratie op de wand kunnen gebruiken. Trek bijvoorbeeld een streep over de muur, zodat je lege muur direct is opgevuld! Houd je van donker? Dan zou je ook de hele muur zwart kunnen verven. Hier zie je hoe mooi een zwarte muur in je interieur kan zijn. 

5. Speels krijtbord

Heb je kinderen in huis rondlopen en wil je op een leuke manier een krijtbord voor hen creëren? Met krijtbordverf kan je alle vormen verven die je maar wilt, zo ook deze speelse rondjes. Het staat superleuk in de woonkamer en is ook nog eens speelgoed voor je kinderen! Wat wil je nog meer?

Fotocredits

Headerfoto: Heimatbaum
Foto 1: Heimatbaum
Foto 2: Instagram - lydiakrupinski
Foto 3: Karwei
Foto 4: Estahome
Foto 5: Instagram - lauroosen

Alieke van Rijn
ID: 9832

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven